Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Για περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 09:00 – 17:00 είτε μέσω email.

Μέσω του site μας:

Πατάτε το κουμπί ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ, επιλέγετε την ΑΤΤΙΚΗ και μέσα σε έξι απλά βήματα έχετε κλείσει το ραντεβού σας.

 1. Διαλέγετε τον τύπο αμαξιού που έχετε, ΜΙΚΡΟ – ΜΕΣΑΙΟ – ΜΕΓΑΛΟ
 2. Διαλέγετε ένα από τα πέντε κύρια προγράμματα
 3. Διαλέγετε προαιρετικά όσες έξτρα υπηρεσίες θέλετε
 4. Επιλέγετε την ημερομηνία και ώρα
 5. Εισάγετε τα στοιχεία σας
 6. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και ένα ενημερωτικό βίντεο.

Τηλεφωνικώς:

Μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικό ραντεβού, εάν δεν σας βολεύει η ηλεκτρονική κράτηση. Η ομάδα μας θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε, να διαλέξετε το σωστό πρόγραμμα και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Καλέστε στο 694 55 200 55

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

Σημείωση: Οι κλήσεις από κινητό χρεώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες χρεώσεις του παρόχου σας.

Δεχόμαστε 3 τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα (STRIPE)
 • Από κοντά με POS (VIVA WALLET)
 • Από κοντά με με μετρητά
 • Οποιαδήποτε μέθοδος επιλέξετε έχει μέγιστη ασφάλεια

Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα :

Στην dpwash.gr δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron καθώς και χρεωστικές κάρτες. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας σε δόσεις.

Η συναλλαγή είναι απολύτως αξιόπιστη καθώς πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της εφαρμογής STRIPE, όπου είναι μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικών λογισμικών που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στους τρόπους πληρωμής.

Από κοντά με POS:

Συνεργαζόμαστε με την VIVA WALLET, όπου μπορείτε να πληρώσετε από κοντά πρίν αρχίσει το ραντεβού σας με την κάρτα σας. H VIVA παρέχει μέγιστη ασφάλεια στα στοιχεία σας.

Από κοντά με Μετρητά:

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε από κοντά πρίν αρχίσει το ραντεβού σας με μετρητά.

Ευγενική υπενθύμιση: Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί το αργότερο μέχρι 24 ώρες πριν το ραντεβού σας, διαφορετικά, δεν μπορούμε να προβούμε σε ακύρωση. Η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε μέσω email.

Όταν κλείσετε το ραντεβού σας, θα σας έρθει το email της κράτησης, όπου μπορείτε να το προσθέσετε στο google calendar (εάν έχετε).

Την Ημέρα του ραντεβού σας θα σας σταλεί, μήνυμα στο κινητό όπου θα επιβεβαιώνει τα στοιχεία της κράτησης, ή θα σας καλέσουμε.

Θα πρέπει να έχετε προνοήσει έτσι ώστε το αυτοκίνητο σας να είναι προσβάσιμο και να μην ενοχλεί. Θα πρέπει να βρίσκεται είτε σε κάποιο είδους πάρκινγκ που θα έχετε πάρει έγκριση ότι μπορούμε να έρθουμε είτε στον προσωπικό σας χώρο (αυλή, γκαράζ, πιλοτή). Δεν μπορεί να είναι σε κεντρικές αρτηρίες παρκαρισμένο, ούτε σε πολύ στενούς δρόμους που η μονάδα μας δεν θα μπορεί να σταθμεύσει.

Θα ακολουθεί και τηλεφωνική επικοινωνία για τυχόν διευκρινίσεις .

Το συνεργείο μας θα σας καλέσει όταν είναι στο αμάξι σας πριν αρχίσει το πρόγραμμα, ανάλογα το πακέτο που έχετε πάρει και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει μπορεί να μην χρειαστεί να δείτε τους τεχνικούς (εκτός εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία).

Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα σας θα σας σταλούν φωτογραφίες στο κινητό σας με το τελικό αποτέλεσμα για να γνωρίζετε ότι έχει ολοκληρωθεί το πακέτο σας.

Πάντα στο τέλος μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κριτικής που θα σας έχει σταλεί για αξιολόγηση.

Όλα τα πακέτα μας για το εξωτερικό πλύσιμο γίνονται με μηχάνημα ατμού και όχι με πιεστικό μηχάνημα νερού. Αρχίζουμε με τον καθαρισμό από χώματα, λάσπες, βρωμιές κλπ, και όταν στεγνώσουμε εφαρμόζουμε τα ανάλογα υλικά που έχει το κάθε πακέτο (π.χ. κερί, αφαίρεση επικαθίσεων κπλ.)

Στο εσωτερικό κομμάτι πάλι ανάλογα το πακέτο που έχετε επιλέξει, αρχίζουμε με σκούπα έτσι ώστε να φύγουν οι πολλές βρωμιές (τρίχες πετραδάκια κλπ.) και μετά προχωράμε στην εφαρμογή διαφόρων υλικών (π.χ. ανανέωση εσωτερικών πλαστικών). Εάν έχετε επιλέξει και βιολογικό καθαρισμό τότε πλένονται και όλα τα καθίσματα και η μοκέτες με τον ειδικό εξοπλισμό για βιολογικούς καθαρισμούς.

Είμαστε μια πλήρως κινητή μονάδα καθαρισμού αυτοκινήτων, οπότε είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι και με νερό και ρεύμα.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι τα κλειδιά σας!

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες, δυνατών ανέμων, βροχής, χιονόνερου ή χαλάζι, η dpwash θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της μόνο σε καλυμμένους χώρους (π.χ. γκαράζ, πιλοτές, κλειστά πάρκινγκ κ.λπ.)

Εάν δεν υπάρχει καλυμμένος χώρος, τότε θα γίνει αξιολόγηση την ημέρα του ραντεβού και εάν είναι απαραίτητο, θα ακυρωθεί και η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για να κλείσετε μια άλλη μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Η ασφάλεια των υπαλλήλων και των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για το σκοπό αυτό, έχουμε εφαρμόσει έξτρα μέτρα προστασίας.

 • Χρήση  μάσκας
 • Χρήση γαντιών μια χρήσης
 • Ημερήσιοι έλεγχοι θερμοκρασίας
 • Χρήση απολυμαντικού χεριών και πλύσιμο χεριών όπου είναι δυνατόν
 • Επιλογή να μην έρθετε σε καθόλου επαφή με τους τεχνικούς και απολύμανση των κλειδιών σας στην επιστροφή.
 • Έξτρα υπηρεσία πλήρης απολύμανση της καμπίνας COVID FREE

Η dpwash έχει επενδύσει στην τεχνολογία του ατμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται άριστος καθαρισμός, με ελάχιστη κατανάλωση νερού και χωρίς να ρυπαίνεται το περιβάλλον με σαπουνόνερα.

Πατήστε το εικονίδιο πάνω δεξιά με το ανθρωπάκι, εάν είστε καινούργιος χρήστης, πατήστε το κουμπί ”εγγραφείτε” και στην συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Εάν έχετε ήδη κάνει εγγραφή, απλά συμπληρώστε το όνομα και τον κωδικό σας.

Στον λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας, τις διευθύνσεις, όπως και τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Στο κάτω μέρος τις ιστοσελίδας υπάρχει το κουτί που μπορείτε να βάλετε το email σας για να λαμβάνετε νέα, προσφορές προϊόντων και ανακοινώσεις από την εταιρεία μας.

Σκοπός μας είναι να κάθε πελάτης να μείνει  ικανοποιημένος με την υπηρεσία που πήρε, για αυτό αν είστε απογοητευμένοι με την υπηρεσία σας θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να σας λύσουμε το θέμα σας.

Καλέστε στο 694 55 200 55 ή στείλτε ένα email στο info@dpwash.gr και ένα συνεργάτης της ομάδας μας  θα συνεργαστεί άμεσα μαζί σας για να βρει την καλύτερη λύση.

Εάν υπάρξει ποτέ ζημιά στο όχημά σας που προκλήθηκε από τον τεχνικό μας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καλυφθεί μέσω της ασφάλεια μας.

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα συντήρησης που υπάρχουν στο όχημά σας πριν από το ραντεβού σας με την dpwash, όπως μπλοκαρισμένα παράθυρα και σπασμένα παρμπρίζ.

Όλες οι τιμές των προγραμμάτων μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ με ΦΠΑ 24%.

Περιοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα διαθέτουμε κωδικούς προσφοράς στους πελάτες μας. Ισχύουν συγκεκριμένοι όροι.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ