ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΕ 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Προς το παρόν εξυπηρετούμε μόνο την περιφέρεια Αττικής
1.ΒΗΜΑ
Διαλέγετε την υπηρεσία WATERLESS
2.ΒΗΜΑ
Επιλέγετε το πρόγραμμα WATERLESS ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
3.ΒΗΜΑ
Διαλέγετε την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί

πχ. 03/04/2022 Παρασκευή, ώρα: 10:00

4.ΒΗΜΑ
Βλέπετε τη σύνοψη του πακέτου σας και προχωράτε στην πληρωμή
Εάν πληρώσετε από κοντά με μετρητά – POS, η κράτηση σας έχει ολοκληρωθεί
Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική πληρωμή, πατάτε το κουμπί ”προχωρήστε σε πληρωμή”
Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας, δεν υπάρχει θέμα θορύβου. Η τιμή είναι σταθερή για όλα τα μεγέθη αυτοκινήτων

​Κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας 
*προς το παρόν εξυπηρετούμε μόνο την περιφέρεια Αττικής

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

#dpwash

"Εξαιρετικοί, με έχουν εξυπηρετήσει αρκετές φορές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος"

Γιάννης
Σαρωνίδα

"Εξαιρετικοί ! Ήρθαν στην ώρα τους, έκαναν άψογη δουλειά (πλύσιμο κ βιολογικό στα καθίσματα) , πληρωμή με κάρτα. Όλα ηλεκτρονικά. Ευκολία στο έπακρον"

Grigoris
Athens

"Γρήγορα και άψογα τα παιδιά!"

Εύη
Κηφισιά

"Τέλειο λεπτομέρες καθάρισμα και το να έρχονται στο χώρο σου είναι ονειρεμένο! Παίρνεις το αμάξι σου αστραφτερό χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα λεπτό από το χρόνο σου"

Λία Τ.
Αγία Παρασκευή

"Πάρα πολύ καλή δουλειά, λεπτομερής και άμεμπτη! Σίγουρα το συνιστώ σε όποιον επιθυμεί μια εξαιρετική αίσθηση καθαριότητας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου."

Φαίδρα
Φιλοθέη
BINTEO
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
 • ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  Μπορείτε είτε τηλεφωνικά, είτε από την ιστοσελίδα μας. Το μόνο που θα χρειαστούμε από εσάς είναι τα κλειδιά σας.
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Μπορείτε να να πληρώσετε είτε ηλεκτρονικά, είτε να πληρώσετε από κοντά πριν αρχίσει το ραντεβού σας.
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ
  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ
  Το αμάξι σας είναι έτοιμο, αξιολογήστε μας στο email που θα σας έρθει.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μέσω του site μας:

Πατάτε το κουμπί ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ και μέσα σε έξι απλά βήματα έχετε κλείσει το ραντεβού σας.

 1. Διαλέγετε τον τύπο αμαξιού που έχετε, ΜΙΚΡΟ – ΜΕΣΑΙΟ – ΜΕΓΑΛΟ
 2. Διαλέγετε ένα από τα πέντε κύρια προγράμματα
 3. Διαλέγετε προαιρετικά όσες έξτρα υπηρεσίες θέλετε
 4. Επιλέγετε την ημερομηνία και ώρα
 5. Εισάγετε τα στοιχεία σας
 6. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και ένα ενημερωτικό βίντεο.

Τηλεφωνικώς:

Μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικό ραντεβού, εάν δεν σας βολεύει η ηλεκτρονική κράτηση. Η ομάδα μας θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε, να διαλέξετε το σωστό πρόγραμμα και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Σημείωση: Οι κλήσεις από κινητό χρεώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες χρεώσεις του παρόχου σας.

Όταν κλείσετε το ραντεβού σας, θα σας έρθει το email της κράτησης, την οποία μπορείτε να προσθέσετε στο google calendar (εάν έχετε).

Την ημέρα του ραντεβού σας, ή θα σας σταλεί μήνυμα στο κινητό, ή θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση των στοιχείων της κράτησης.

Για το πρόγραμμα WATERLESS
Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας, δεν υπάρχει θέμα θορύβου. Η τιμή είναι σταθερή για όλα τα μεγέθη αυτοκινήτων. 

Θα ακολουθεί και τηλεφωνική επικοινωνία για τυχόν διευκρινίσεις.

Το συνεργείο μας θα σας καλέσει όταν έχει φτάσει στο αμάξι σας, πριν αρχίσει το πρόγραμμα. Ανάλογα με το πακέτο και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, μπορεί να μην χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με τους τεχνικούς (εκτός εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία).

Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα σας θα σας σταλούν φωτογραφίες στο κινητό σας με το τελικό αποτέλεσμα για να γνωρίζετε ότι έχει ολοκληρωθεί το πακέτο σας.

Στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης εργασίας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα σας έχει σταλεί με email για αξιολόγηση.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη κινητή μονάδα καθαρισμού αυτοκινήτων, οπότε είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι και με νερό και ρεύμα.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι τα κλειδιά σας!

Δεχόμαστε 3 τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα (STRIPE)
 • Από κοντά με POS (VIVA WALLET)
 • Από κοντά με με μετρητά
 • Οποιαδήποτε μέθοδο επιλέξετε έχει μέγιστη ασφάλεια

Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα :

Στην dpwash.gr δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron καθώς και χρεωστικές κάρτες.

Η συναλλαγή είναι απολύτως αξιόπιστη καθώς πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της εφαρμογής STRIPE, η οποία είναι μεγάλη πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικών λογισμικών που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στους τρόπους πληρωμής.

Από κοντά με POS:

Συνεργαζόμαστε με την VIVA WALLET. Mπορείτε να πληρώσετε από κοντά πρίν αρχίσει το ραντεβού σας με την κάρτα σας. H VIVA παρέχει μέγιστη ασφάλεια των στοιχείων σας.

Από κοντά με Μετρητά:

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε από κοντά πρίν αρχίσει το ραντεβού σας με μετρητά.

Ευγενική υπενθύμιση: Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί το αργότερο μέχρι 24 ώρες πριν το ραντεβού σας, διαφορετικά, δεν μπορούμε να προβούμε σε ακύρωση. Η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε μέσω email.

Όλα τα πακέτα μας για το εξωτερικό πλύσιμο γίνονται με μηχάνημα ατμού και όχι με πιεστικό μηχάνημα νερού. Αρχίζουμε με τον καθαρισμό από χώματα, λάσπες, βρωμιές κλπ, στη συνέχεια τη χρήση ατμού και όταν στεγνώσουμε εφαρμόζουμε τα ανάλογα υλικά που έχει το κάθε πακέτο (π.χ. κερί, αφαίρεση επικαθίσεων κπλ.)

Στον εσωτερικό καθαρισμό πάλι, ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει, αρχίζουμε με σκούπα έτσι ώστε να φύγουν οι πολλές βρωμιές (τρίχες, πετραδάκια κλπ.) και μετά προχωράμε στην εφαρμογή διαφόρων υλικών (π.χ. συντήρηση εσωτερικών πλαστικών). Εάν έχετε επιλέξει και βιολογικό καθαρισμό τότε πλένονται και όλα τα καθίσματα και οι μοκέτες με τον ειδικό εξοπλισμό για βιολογικούς καθαρισμούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τί σημαίνουν κάποιες από τις εργασίες ή υλικά που αναφέρονται στα προγράμματα μας και στις έξτρα υπηρεσίες.

 • ΓΥΑΛΙΣΜΑ-> Το γυάλισμα του αυτοκινήτου γίνεται στο χέρι. Εφαρμόζουμε μια ειδική αλοιφή στο σφουγγάρι μας και με κυκλικές κινήσεις γυαλίζουμε προσεκτικά με το χέρι όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου.
 • Carnauba Wax-> Είναι ένα ειδικό κερί που προσφέρει λάμψη και μια έξτρα κάλυψη στο χρώμα του αυτοκινήτου και προστασία από ρύπους και καιρικά φαινόμενα. Η διαφορά με το κανονικό κερί είναι ότι διαρκεί για περίπου 2 μήνες.
 • COVID-19 FREE ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ-> Πλήρης απολύμανση της καμπίνας και των αεραγωγών του κλιματισμού από ιούς και μικρόβια όπως ο COVID-19. Ο ατμός έχει την δυνατότητα να σκοτώνει όλα τους ιούς και τα μικρόβια. Με το μηχάνημα ατμού περνάμε όλες τις επιφάνειες τις καμπίνας, όπως επίσης και τους αεραγωγούς του κλιματισμού. Προσοχή, η απολύμανση της καμπίνας ισχύει μέχρι την στιγμή της παράδοσης.
 • ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΗ & ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΖΑΜΙΩΝ-> Ειδική επικάλυψη τζαμιών που προσφέρει εξωτερικά υδροφοβική και εσωτερικά αντιθαμβωτική προστασία. Εφαρμόζουμε από την εσωτερική μεριά των τζαμιών μια ειδική επίστρωση που δίνει το πλεονέκτημα να μην θολώνουν τα τζάμια. Εφαρμόζουμε από την εξωτερική μεριά των τζαμιών μια ειδική επίστρωση που δίνει το πλεονέκτημα να μην επικάθεται το νερό, ώστε σε ταχύτητα πάνω από 80 χιλιόμετρα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τους υαλοκαθαριστήρες.
 • ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΣΜΩΝ-> Εφαρμόζεται ένα ειδικό προϊόν το οποίο δεν προσπαθεί να καλύψει επιφανειακά τις οσμές, αλλά κάνει αντίδραση με τα σωματίδια τους και τις εξουδετερώνει πλήρως. Τέτοιες οσμές μπορεί να είναι από τσιγάρα, ζώα, οργανικά υγρά (εμετοί, ούρα) κλπ.
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ-> Σας φωτογραφίζουμε το αυτοκίνητο σας μετά το πλύσιμο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά και σας στέλνουμε τις φωτογραφίες στο email σας για να τις βάλετε κατευθείαν στην αγγελία πώλησης ή να τις χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες, δυνατούς ανέμους, βροχής, χιονόνερου ή χαλαζιού, η dpwash θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της μόνο σε καλυμμένους χώρους (π.χ. γκαράζ, πιλοτές, κλειστά πάρκινγκ κ.λπ.)

Εάν δεν υπάρχει καλυμμένος χώρος, τότε θα γίνει αξιολόγηση την ημέρα του ραντεβού. Εάν είναι απαραίτητο, θα ακυρωθεί η εργασία και η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για να κλείσετε μια άλλη μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Η ασφάλεια των πελατών μας και των υπαλλήλων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για το σκοπό αυτό, έχουμε εφαρμόσει έξτρα μέτρα προστασίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 • Χρήση  μάσκας
 • Χρήση γαντιών μια χρήσης
 • Χρήση απολυμαντικού χεριών και πλύσιμο χεριών όπου είναι δυνατόν
 • Επιλογή να μην έρθετε σε καμία επαφή με τους τεχνικούς και απολύμανση των κλειδιών σας κατά την επιστροφή τους.
 • Έξτρα υπηρεσία, πλήρης απολύμανση της καμπίνας COVID FREE

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ

Όλες οι υπηρεσίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς καμία επαφή με τους τεχνικούς μας. Θα σας καλέσουν ή θα σας στείλουν μήνυμα κατά την άφιξη τους, για να παραδώσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Μόλις τελειώσει η υπηρεσία, θα απολυμανθούν τα κλειδιά σας και θα σας επιστραφούν. Πληρώνετε ηλεκτρονικά απευθείας από την ιστοσελίδα μας και μας αξιολογείτε για τις υπηρεσίες μας.

Η dpwash έχει επενδύσει στην τεχνολογία του ατμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται άριστος καθαρισμός, με ελάχιστη κατανάλωση νερού και χωρίς να ρυπαίνεται το περιβάλλον με σαπουνόνερα.

Μάθετε περισσότερα εδώ 

Στο κάτω μέρος τις ιστοσελίδας υπάρχει το κουτί που μπορείτε να βάλετε το email σας για να λαμβάνετε νέα, προσφορές προϊόντων και ανακοινώσεις από την εταιρεία μας.

Σκοπός μας είναι κάθε πελάτης να μείνει  ικανοποιημένος με την υπηρεσία που πήρε. Εάν για οποιοδήποτε λόγο μείνετε δυσαρεστημένοι από την υπηρεσία μας, θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Στείλτε ένα email στο info@dpwash.gr και ένας συνεργάτης της ομάδας μας  θα συνεργαστεί άμεσα μαζί σας για να βρει την καλύτερη λύση.

Εάν υπάρξει ποτέ ζημιά στο όχημά σας που προκλήθηκε από τον τεχνικό μας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καλυφθεί μέσω της ασφάλεια μας.

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα συντήρησης που προϋπάρχουν στο όχημά σας και ανεξάρτητα από το ραντεβού σας με την dpwash, όπως μπλοκαρισμένα παράθυρα και σπασμένα παρμπρίζ.

Όλες οι τιμές των προγραμμάτων μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ, οι υπηρεσίες μας λόγω απαλλαγή ΦΠΑ  δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Περιοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα διαθέτουμε κωδικούς προσφοράς στους πελάτες μας. Ισχύουν συγκεκριμένοι όροι.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ